Podpora za delo v programu Edix

Vsem kupcem programa Edix pripada prvo leto uporabe programa Edix brezplačna pomoč pri delu. Eno leto je namreč doba v kateri se boste zagotovo spoznali z vsemi poslovnimi dogodki, ki vas lahko v poslovnem letu doletijo, hkrati pa pričakujemo, da se boste najlažje naučili uporabljati vse funkcije programa Edix postopoma.

Do vzdrževanja programa in pomoči pa ste upravičeni tudi vsi ostali, ki ste plačali letno vzdrževanje:
Vzdrževanje in s tem cenik vzdrževanja za program Edix veljata le za uporabnike, ki jim je potekla enoletna brezplačna podpora. Za vse, ki uporabljajo program Edix manj kot leto dni, je vzdrževanje - podpora (Osnovno vzdrževanje) brezplačna. Vzdrževanje za leto 2017 lahko naročite najpozneje do 15.01.2017 za dobo enega leta po ceniku:
Cenik vzdrževanja za leto 2017

1. Osnovni paket
(Vključuje: Kopiranje rednih posodobitev programa Edix.)
=380 EUR/leto

2. Standardni paket
(Vključuje: Kopiranje rednih posodobitev, telefonsko pomoč, interveniranje preko interneta)
=600 EUR/leto

3. Nadstandardni paket
(Vključuje: Kopiranje rednih posodobitev, telefonsko pomoč, interveniranje preko interneta, interveniranje pri naročniku na zahtevo naročnika, dnevno arhiviranje vseh datotek programa Edix v oblak Edix Cloud Arhiv)
=890 EUR/leto

4. Edix Cloud Arhiv
(Storitev zajema samodejno dnevno arhiviranje vseh podatkov, nastavitev programa in programa v spletni pomnilnik oblak, kjer bodo vaši podatki varni pred virusi)
=50 EUR/leto

Vzdrževanje se izvaja v delovnem času, cene ne vključujejo 22% DDV od prometa storitev, cene veljajo za vzdrževanje - podporo ene poslovne enote podjetja.
DEMO VZDRŽEVANJE

Vzdrževanje za uporabnike, ki nameščate Demo Edix, je popolnoma brezplačno. Priporočamo vam, da se v primeru težav pri nameščanju Demo Edix, po predhodnem dogovoru povežemo preko interneta na povezavi http://zlat.net/povezava in izvedemo namestitev Demo Edix na vaš računalnik popolnoma brezplačno. Hvala za zaupanje!
Komunikacija s FURS ali davčno potrjevanje računov: novost 2015 / 2016

Cena komunikacijskega modula za davčno blagajno Edix je 360,00 EUR + 22% DDV, obstoječi uporabniki pa ste ga imeli možnost plačati s predplačniškim 35% popustom, vse do 01.08.2015.
Podporo izvajamo v programu Splashtop Business.
Postopek za brezplačno namestitev Splashtop streamer programa, je na naslovu http://povezava.program-edix.com